Háromésfél...

 2012.09.17. 12:31

Egy még szűkszavúbb update:

Megjött a szerződéshosszabbítás, marad a Supervisor státusz március 31-ig. Rákenroll.

De ha mondjuk mégsem annyira szűkszavúan akarok fecsegni:

Hahn még mindig megvan, még mindig eléggé tele vannak a járatok, és még mindig - mindig történik valami. Ilyen ez az állás. Rengeteg új ember jött ismét, túlnyomórészt portugálok, és angolok. Az átlagéletkor radikálisan csökkent, ugyanis ezek az emberkék nagyjából 19-21 év körüliek.

Fun fact of the day: az a dolgozói azonosítószám, amit anno kaptam a cégtől, volt egy szám. A most érkezett embereknek ugyanígy van egy ilyen céges azonosítószámuk. VISZONT! Az érdekesség, hogy ezek már közel 5000-el nagyobbak mint az enyém. Tehát ez alatt a nagyjából 3 év alatt csak ez az egy fejvadászcég 5000 embert alkalmazott. Nem számolva a másik két céget. Így, ha szorzunk-osztunk, megnézzük mennyi a RYR teljes dolgozói létszám, kijön, hogy bizony van egy kis szanálás... =D

No de nem kell megijedni, ez nem a cég vérengzősségére utal feltétlenül. Rengeteg fiatal ment el rövid idő után. Főleg a fentebb említett angolok szoktak cifra dolgokat művelni. Volt közülük, aki másfél hónap után teherbe esett, és ment az irodába, majd lelépett. (19 évesen kb... Egyik angol kis csaj elmondásából megtudhattam, hogy Angliában olyan eszement támogatások vannak állambácsitól a gyerekek után, hogy nagyon sokan nagyon fiatalon már ugranak is bele. Úgyhogy szerinte, bár nem feltétlenül okos dolog, de ezek után érthető, miért is van ez a bizonyos beleugrás. "Na de én aztán most nem, az tuti!" - tette hozzá)

Egy másik srác pár hét után azt mondta, meghalt az anyja, és a temetésre el kell mennie. Elment a temetésre. Az összes cuccával együtt. Soha nem láttuk többet. A poén a dologban az, hogy utána az anyja (!!!) telefonált ide a bázisvezetőnek, hogy mi folyik a fiával. És nézett mindenki illedelmes tekintettel, hogy bocsánat, ön nem tetszett meghalni?... - no comment.

Egy másik kis csaj 1 hét után fogta magát és lépett.

Egy másik kis csaj az első supernumery (2-3 gyakorló nap, 12 szektor kötelező minimum munkába állás előtt) után fogta magát és lépett.

Még egyszer, ezek nem általános esetek, és még egyszer, ezek mind angol gyerekek voltak, ott meg úgy látszik normális pár ezer pénzt kiszórni az ablakon.

Aki ki akar kerülni otthonról, és nem herceg(nő), bevállal egy pár epizódot a Dicovery channel "Dirty jobs" sorozatából, netalán a repülés a mindene, valahol el akarja kezdeni, de nem feltétlenül annál a cégnél akar őszülni:

Minden negatív felhang ellenére mondom, nem a RYR a világ legfancybb légitársasága, de elkezdeni egy jó pont. Gyors bekerülés, kicsit magas költségekkel ugyan. De utána megláthatod, tetszik-e az ilyesmi, bírod-e fizikailag, szellemileg.

SUMMA SUMMARUM: A VÉGTELENBE, ÉS TOVÁBB!

https://www.youtube.com/watch?v=2VSYmGSJtCA

A bejegyzés trackback címe:

https://ryanmazur.blog.hu/api/trackback/id/tr854782979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása