Final exam: Conversion Exam

 2009.03.17. 18:54

És ezzel már a célegyenesben vagyunk. Ma túlestünk az utolsó írásos vizsgán (elvileg a gyakorlórepülésen is meg lehet bukni, na de kérem, ott?... :D no comment)

Két dologból volt kevés: időből a tanulásra, és kedvből a tanuláshoz. Na mint tudjuk, ez azért egyik sem árt... :) Ehhez mérten sokan nagyon izgulva jöttek be vizsgázni. Az anyag mindössze 5 nap tananyaga volt, ami nem tűnik soknak, viszont ezek már olyan dolgok, amiket szó szerint tudni kell, és mivel tennivalók folyamatát írja le, ezért még keverni sem szabad, hogy mikor mi jön.

A 2 órás teszt sikeréhez 90%-os minimum volt szükséges. 50 kérdést kaptunk, amiből 30 tesztkérdés, és 20 kifejtős volt - a kifejtősek ezúttal keményebbnek bizonyultak.

A határidő lejárta után kezdődött a várakozás. Addig még annyira nem is voltunk idegesek, nem úgy, amikor egyik csoporttársunk elkenődve, bosszúsan jött, és mondta, hogy hihetetlen dolgokba kötött bele a kedves vizsgáztatónő, ezért bár sokat tanult rá, sokat is tudott, mégis meg kell ismételnie holnap... Na itt összenéztünk, és innentől minden perc egy órának tűnt.

Végre behívtak, majd jött az osztrák vizsgáztatóasszonyság, és iszonyat haraggal ledorgált, hogy rennngeteget kell még tanulnom, és lecsapta a dolgozatomat az asztalra. Úgy éreztem, ez nem hogy az előírt határt, a 70et sem súrolhatja... Ééééés de! "Assztasszéééégyent" módon (:D) 90%-al átcsusszantam. Bár nem hiszem, hogy gondot fog okozni bárkinek, hogy másodszorra simán átmenjen - azért mégis örülök, hogy nem kell újra bemennem.

Az elsőre sikeres dolgozatírok átvehették a saját crew bag-jüket, benne az egyenruhakészlettel. Úgyhogy most már semmi nem tarthat vissza. Próbarepülés március 24-25, kiutazás 23-án.

WATCH OUT HAHN, I'M COMING! XD

A bejegyzés trackback címe:

https://ryanmazur.blog.hu/api/trackback/id/tr661008180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása