2. hét, II. Pass/Fail

 2009.02.22. 14:20

Hi all!

Erről a hétről csak egy kis összefoglalót írok. Rengeteg a tananyag, de szerencsére érdekes is, én nagyon élvezem.

A vizsgák most már napi szintűek, és csütörtökön ismét volt egy P/F. A napi vizsgák egy kivételével sikerültek, de azt most nem kellett újraírnunk, mert nem volt rá idő, és félreértések miatt nem lett meg sokaknak, úgyhogy a tanfolyamvezető csak annyit mondott, ismételjük át, megy az.

A P/F mindannyiunk meglepetésére ismét egy 20 kérdéses feleletválasztós tesztlap volt, úgyhogy szinte mindenkinek sikerült (1 kivétellel), ezt is 100%ra tudtam megcsinálni.

A hétvégére kaptunk viszont egy példa Initial tesztet - amiből az éles csütörtökön jön. Hát mit mondjak, ez már fincsi :). Elég részletesen kérdez sok mindent. Keményen át kell mindent ismételni, de menni fog az, mint mindig! :P

A csütörtöki előtt pedig, ha jól emlékszem, kedden még vár ránk egy P/F veszélyes áruk vizsga.

Csoki

A bejegyzés trackback címe:

https://ryanmazur.blog.hu/api/trackback/id/tr84958384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása