2009.02.12. 20:30

Ahogy tehát már említettem, ma egy másik tanáron volt a sor, hogy tudást töltsön a fejünkbe. Hát meg is tette, csak tűzoldófecskendővel.

A Ryanair jegyvásárlási rendszeréről, check-in metódusokról, utaskezelésről, igazolvány követelményekről folyt a mai oktatás. Kb 7 óra tömény újdonság (persze az utaskezelésnél azért egy csomó dolog magától értetődő volt), úgyhogy elég fárasztó.

Holnap reggel máris számonkérés: egy 20 kérdésből álló vizsgát írunk a mai infokból, 85%os minimum ponthatárral. Akinek nem sikerül, megpróbálhatja nap végén (!) még egyszer. Akinek az sem sikerül, annak viszont látásra.

Úgyhogy megyek is tanulni :) Bye

P.S.: jahh, nem tudom, említettem-e, de szolídan közölték velünk, hogy amennyiben háromszor késünk a tanfolyamról, negyedszerre már nem kell bemennünk. LOL

A bejegyzés trackback címe:

https://ryanmazur.blog.hu/api/trackback/id/tr1939765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása