Második forduló

 2009.01.14. 18:27

A mai napra a Budapest Hotelbe invitáltak, ahol külföldi közvetítő cég 2 képviselője jött el.

Egy bő órás előadás keretében megismerhettük nagyvonalakban a Ryanair-t és hogy mit várnak ők, illetve mire számíthatunk mi. Kaptunk egy lapot, amit ki kellett tölteni néhány személyes adattal, és volt egy meghatározó rovat: melyik bázison szeretnél lakni. (hármat kellett választani, nekem ez Bréma, Düsseldorf Weeze, és Frankfurt Hahn volt)

Ez után következtek a személyes interjúk, ahol felmérték, mennyire beszélsz jól angolul, és elhangzottak a szokásos "mesélj magadról" és "miért szeretnél itt dolgozni" részek. Feltettek még néhány kérdést a kritériumokkal kapcsolatban (szemüveges v nem, úszátudás, magasság, stb.), ezeket a Ryanair honlapján találhatjátok meg:

http://www.ryanair.com/site/HU/about.php?page=JOBS&sec=careers

Lényeg a lényeg: az interjú sikerült, ugyanis pár nap múlva kaptam egy e-mailt, hogy szeretnék ha részt vennék a tanfolyásukon.

A bejegyzés trackback címe:

https://ryanmazur.blog.hu/api/trackback/id/tr4937413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása